Spone ljubavi 135. epizoda!

Brazilske serije

Spone ljubavi 135. epizoda! Mangoliju hapse!

By  | 

Spone ljubavi 135. epizoda!
Magnóliju hapse.Luciane govori da će se rastati od Herculesa. Leticia saoseća s Tiagom. Tiaa puštaju na slobodu. Mediji govore o Magnolijinom hapšenju. Ciru lakne. Magnoliju ponižavaju u ćeliji. Helo kaže da neće oprostiti Pedru. Gustavo veruje da Leonardo namešta nešto Salete. Vitoria prepozna Leonarda i seti se što joj je učinio na zabavi.

Augusto predlaže da pozovu Lea na večeru kako bi prepoznali čoveka koji je silovao njegovu ženu. Keila kaže Salete da je bila s Leom. Leonardo poljubi Salete u nameri da ga slikaju s gradonačelnicom. Tiao poseti Magnoliju u pritvoru. Ona ga moli za pomoć, ali on je odbije. Tiao joj oda da je njihovo venčanje bilo farsa. Ona se rastuži. Leo dolazi u Vitorijin stan i ona mu prepozna glas. Ciro predaje Magnolijina priznanja policiji.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site