Spone ljubavi 137. epizoda!

Brazilske serije

Spone ljubavi 137. epizoda!

By  | 

Spone ljubavi 137. epizoda!
Magnolia ponižava Herculesa. Vitoria moli Augusta da se ne sukobljava s Leonardom. Laura kaže da njena selidba u pansion nije kažnjavanje Pedra, te da će on uvek moći posećivati kćer. Svi se opraštaju s Estelinhom. Laura i Estelinha se smeste u Zuzin pansion.

Bruno govori majci da Jessica ide s njim u Kanadu. Antonio hvali Leticijin izgled s perikom. Augusto pokušava nazvati Leonarda.

Helo moli Brunu da pogleda prima li Leticia pravu terapiju. Venturini jamči Luciane da nema ništa s onim što se dogodilo Salete. Tiao poseti Leticiju. Doktorka potvrdi Helo da je njeno dete dobro. Augusto se izvini Salete jer ju je upoznao s Leonardom. Silvia načuje da je Leonardo u nekakvoj vezi s Caiom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site