Spone ljubavi 140. epizoda!Mangolija otme Helo!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Brazilske serije

Spone ljubavi 140. epizoda!Mangolija otme Helo!

By  | 

Spone ljubavi 140. epizoda!Mangolija otme Helo!
Magnolia slavi svoju slobodu. Salete slavi s prijateljima što nije izgubila vlast u gradu. Hercules traži da mu Leo vrati novac. Ana Luisa otkrije da je Hercules smestio gradonačelnici. Leo plaća Aline za njene usluge. Luciane slavi i zahvali Venturiniju na pomoći Salete. Ciro dobija Juninhovo poverenje.

Magnolia nazove Herculesa da se nađu. Laura savetuje Helo da oprosti Pedru. Leticia zahvali Estelinhi na poseti. Antonio govori Gigi da se Lia vratila bivšoj ljubavi. Marina iznenadi Tiaga s buketom i izvine mu se. Gurne ga u bazen, a on nju nosi u sobu. Marina mu predloži da odu na Ilha Bellu. Leticia moli Helo da opet bude s Pedrom.

Hercules traži majku i vodi je u bar u kom posle razgovaraju. Magnolia predlaže da otmu Helo. Magnolia naoružana dočeka Helo i natera je da uđe u auto.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno