Spone ljubavi 140. epizoda!Mangolija otme Helo!

Brazilske serije

Spone ljubavi 140. epizoda!Mangolija otme Helo!

By  | 

Spone ljubavi 140. epizoda!Mangolija otme Helo!
Magnolia slavi svoju slobodu. Salete slavi s prijateljima što nije izgubila vlast u gradu. Hercules traži da mu Leo vrati novac. Ana Luisa otkrije da je Hercules smestio gradonačelnici. Leo plaća Aline za njene usluge. Luciane slavi i zahvali Venturiniju na pomoći Salete. Ciro dobija Juninhovo poverenje.

Magnolia nazove Herculesa da se nađu. Laura savetuje Helo da oprosti Pedru. Leticia zahvali Estelinhi na poseti. Antonio govori Gigi da se Lia vratila bivšoj ljubavi. Marina iznenadi Tiaga s buketom i izvine mu se. Gurne ga u bazen, a on nju nosi u sobu. Marina mu predloži da odu na Ilha Bellu. Leticia moli Helo da opet bude s Pedrom.

Hercules traži majku i vodi je u bar u kom posle razgovaraju. Magnolia predlaže da otmu Helo. Magnolia naoružana dočeka Helo i natera je da uđe u auto.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site