Spone ljubavi 141. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Brazilske serije

Spone ljubavi 141. epizoda!

By  | 

Spone ljubavi 141. epizoda!
Magnolia je otela Helo. Helo prepozna Herculesov glas tokom njegovog razgovora s Magnolijom. Helo nije dobro, ali Magnolia je ravnodušna. Počinje Cirovo suđenje. Leticia zove Pedra jer se brine za majku. Pedro odlazi u galeriju. Vidi tragove guma i zaključi da ju je Magnolia otela. Tiao i Pedro skupa traže Helo.
Magnolia šalje poruku Tiau. Pedro moli Anu Luisu da bude uz Leticiju. Ana Luisa primeti da su Antonio i Leticia vrlo bliski. Tiago odbija Marininu želju da budu skupa. Kaže joj da želi pričekati da Helo rodi i da Leticia dobije novu koštanu srž.

Yara se čudi što Pedro nije na čitanju Cirove presude. Magnolia želi da Hercules promeni auto u drugom gradu. Tiao dolazi kćerci u posetu. Ona primjećuje da se zbližio s Pedrom. Gledson pristane izaći s Wesleyjem. Helo shvata da je Magnolia želi iskoristiti kako bi od Pedra i Tiaa uyela novac. Helo pokušava nagovoriti Herculesa da ne pomaže Magnoliji.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno