Spone ljubavi 141. epizoda!

Brazilske serije

Spone ljubavi 141. epizoda!

By  | 

Spone ljubavi 141. epizoda!
Magnolia je otela Helo. Helo prepozna Herculesov glas tokom njegovog razgovora s Magnolijom. Helo nije dobro, ali Magnolia je ravnodušna. Počinje Cirovo suđenje. Leticia zove Pedra jer se brine za majku. Pedro odlazi u galeriju. Vidi tragove guma i zaključi da ju je Magnolia otela. Tiao i Pedro skupa traže Helo.
Magnolia šalje poruku Tiau. Pedro moli Anu Luisu da bude uz Leticiju. Ana Luisa primeti da su Antonio i Leticia vrlo bliski. Tiago odbija Marininu želju da budu skupa. Kaže joj da želi pričekati da Helo rodi i da Leticia dobije novu koštanu srž.

Yara se čudi što Pedro nije na čitanju Cirove presude. Magnolia želi da Hercules promeni auto u drugom gradu. Tiao dolazi kćerci u posetu. Ona primjećuje da se zbližio s Pedrom. Gledson pristane izaći s Wesleyjem. Helo shvata da je Magnolia želi iskoristiti kako bi od Pedra i Tiaa uyela novac. Helo pokušava nagovoriti Herculesa da ne pomaže Magnoliji.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site