Spone ljubavi 142. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Brazilske serije

Spone ljubavi 142. epizoda!

By  | 

Spone ljubavi 142. epizoda!
Helo pokušava ganuti Herculesa da je pusti. Tiao i Pedro je pokušavaju naći. Tiago poseti Leticiju. Antoniju to smeta. Marina nazove tvornicu kako bi razgovarala s Tiagom. Yara, Ritinha i Juninho teše gđu Silviju. Ciro odlazi u zatvor. Tiago se ne javlja Marini na telefon. Helo moli Herculesa da je pusti do toaleta. Tiao naredi Valdiru da nađe Magnoliju. Tiao govori Gigi o Heloinoj otmici.

Gigi govori Marini šta zna o Heloinom nestanku. Leticia zamera Antoniju i Tiagu njihovu svađu zbog nje. Helo odluči štrajkovati glađu. Marina govori Leticiji da je Magnolia otela Helo. Leticiji pozli i ona se onesvesti. Gustavo se pokušava držati podalje od Salete.

Pedro se brine zbog Leticije. Tiago odlazi u wellness. Tamo se posvađa s Marinom i prekine sve odnose s njom. Magnolia govori koliko je tražila za Heloin život i kaže da Helo zato mora ostati živa. Helikopter nadlijeće mesto gde se nalazi Helo. Ona ga čuje, ali Magnolia je ugura u kuću i veže je.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno