Spone ljubavi 143. epizoda!

Brazilske serije

Spone ljubavi 143. epizoda!

By  | 

Spone ljubavi 143. epizoda!
Dr. Lago izveštava Pedra i Antonija o Leticijinom stanju. Inspektor kaže da nema vesti o Helo. Aline odlazi Tiau, a on je otera. Hercules zove Aline i izlazi na večeru s njom kako bi imao alibi. Mileide govori Robinsonu da je Venturini pripremio iznenađenje. Robinson daje narodu Venturinijevu donaciju i privlači vernike u Mileideinu crkvu.

Aline se sastaje s Herculesom u restoranu. Ciro prati vesti o Magnoliji na TV. Helo se ne oseća dobro i moli Magnoliju da pozove pomoć. Marine odluči reći Tiagu istinu. Piše mu oproštajno pismo. Salete izjavi ljubav Gustavu. Pedro pritiska Herculesa da oda gde je Helo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site