Spone ljubavi 144. epizoda!Pedro spašava Helo! Helo radja Rikada!

Brazilske serije

Spone ljubavi 144. epizoda!Pedro spašava Helo! Helo radja Rikada!

By  | 

Spone ljubavi 144. epizoda!Pedro spašava Helo! Helo radja Rikada!
Pedro pretuče Herculesa. Valdir pokuša ubiti Fininha, ali je uhvaćen. Herculesa uhvate takodje. Venturini govori Salete da je Hercules napravio plan protiv nje. Robinson pokušava zavesti Luciane. Venturini želi da Salete dobije još jedan mandat. Ciro govori Pedru gde se skriva Magnolia. Augusto odlazi s Pedrom do njenog skrovišta.

Helo dobiva porodjajne bolove u kolibi. Fininho prizna zločine i prijavi Tiaa inspektoru. Sueli nalazi Tiagovo oproštajno pismo. Mag dobija od Tiaa 30 miliona dolara. Antonio umiruje Leticiju. Mag ne želi odati gde je Helo. Vitoria odlazi u tvornicu i nazove Anu Luisu. Marina vodi Tiaga na pučinu.

Mag se ukrca u Tiaov avion. Pedro nalazi Helo, spašava je i vodi u bolnicu. Pedro nazove Tiaa da mu javi da je spasio Helo. Tiao traži da kontrolni toranj otkaže let. Ana Luisa kaže Flaviji da je Fininho kriv za Isabelin nestanak. Helo rađa Ricarda.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site