Spone ljubavi 22 epizoda!Vitória svedoči protiv Pedra!

Brazilske serije

Spone ljubavi 22 epizoda!Vitória svedoči protiv Pedra!

By  | 

Spone ljubavi 22 epizoda!Vitória svedoči protiv Pedra!
Tiago ne želi razočarati Letíciju, pa prihvati izlazak sa njom. Isabela kaže Zelitu da se našla s Tiagom. Letícia se priseća kako joj je Tiago pomogao kad je saznala za leukemiju. Pedro govori Ani Lu da je predao policiji fascikl koji tereti Cira. Magnólia uverava Vitóriju da je Ciro voli.

Tiao je bezobrazan prema Eduu. Njegovoj devojci, Sofiji, je neugodno i odlazi iz njihovog stana. Tiao naredi Ramiru da otkrije ko su Sofijini roditelji. Pedro govori svoje sumnje Helô. Tiao se proveseli kada čuje da su Pedra uhvatili. Ana Lu javlja Pedru da ga pokušavaju optužiti za atentat na Fausta.

Ramiro savetuje Tiau da ne podcenjuje Mag. Vitória želi svedočiti protiv Pedra. Luciane brani Pedra. Salete dobija potporu za svoju kandidaturu od cele četvrti. Cito i Vitória dolaze u policijsku stamicu. Ona svedoči protiv Pedra. Pedro predaje Helô ključ sefa u Faustovom uredu.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!