Spone ljubavi 23.epizoda!Pedro je uhapšen!?

Brazilske serije

Spone ljubavi 23.epizoda!Pedro je uhapšen!?

By  | 

Spone ljubavi 23.epizoda!Pedro je uhapšen!?
Letícia se iznenadi kada čuje da je Pedro pomogao njenoj mami kad je imala problema s ocem. Tiao naredi Valdiru da istraži Isabelu. Pedro potvrdi inspektoru da nikada nije bio u vezi sa Suzanom. Flávia i Zelito pokušavaju uveriti Isabelu da se ne meša u istragu o atentatu. Élio i Olavo pokušavaju pobiti Vitórijinu izjavu. Tiana i Ana Lu optužuju Vitóriju za Pedrovo hapšenje. Ciro brani ženu.

Inspektora zaintrigira nesreća u kojoj je Vitٌória pregazila Marcosa. Pedro sazna da je pritvorenik koji je s njim u ćeliji nekada poslovao s Faustom. Helô ne dopuštaju da poseti Pedra, pa mu ona ostavlja poruku. Ciro pokušava podmititi Marcaa da ne bi prijavio Vitóriju. Ana Lu odlazi u policiju i pokazuje Vitórijine bolnice, lekare i lekove koje je uzimala. Isabela pristane dati iskaz kojim tereti Venturinija. Élio je snima. Tajanstveni vozač pokušava zgaziti Isabelu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *