Spone ljubavi 25. ep.!Antônio pomaže Tiagu i Isabeli da se sastanu.

Brazilske serije

Spone ljubavi 25. ep.!Antônio pomaže Tiagu i Isabeli da se sastanu.

By  | 

Spone ljubavi 25. ep.!Antônio pomaže Tiagu i Isabeli da se sastanu.
Mag sazna da je Fausto čuvao kompromitujuća dokumenta. Conrado savetuje Pedru da se kloni Tiaa. Letícia se čudi Tiaovim spletkama. Ruty Raquel glumi da se ne seća strastvene noći s Antôniom. Tiao sazna da će Magnólia negovati Fausta kada dođe kući. Hércules koristi krštenje Wesleyevog sina za svoju kampanju.

Tiao govori Mag da će Pedro izaći na slobodu. Ciro se boji dolaska policije u tvornicu. Tiao želi da Isabela poslužuje na Letícijinoj rođendanskoj proslavi. Letícia kaže Tiagu da je na dan njihove veridbe Isabela plakala. Antônio pati zbog Ruty Raquel. Salete su optužili da seksualno uznemirava svoje radnike. Antônio pomaže Tiagu i Isabeli da se sastanu. Ana Lu čuje Vitóriju kako govori da je pod prisilom svedočila protiv Pedra.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!