Spone ljubavi 3. epizoda!Cândida umire u bolnici!

Brazilske serije

Spone ljubavi 3. epizoda!Cândida umire u bolnici!

By  | 

Spone ljubavi 3. epizoda!Cândida umire u bolnici!

Hércules je bezobrazan prema Carmem. Fausto razgovara s njom o Hérculesu.Pedro i Helô provedu noć na jedrilici. Gigi obavesti Helô da mora poslovno otputovati. Cândida je hospitalizovana. Mag kaže Faustu da će angažovati Suzanu kako bi razdvojila Pedra i Helô. Mag pokaže posinku Suzaninu sliku. Pokušava zbližiti Pedra s njom.

Hércules se svađa s Carmem. Pedro vozi Helô na aerodrom. Suzana upoznaje Pedra. Pedro uči Élija da pliva. Cândida umire u bolnici. Helô se vraća s puta i čuje poruku koju joj je majka ostavila pre smrti.
Pedro odlazi s Helô na romantično putovanje. Fausto i Mag žele da Gigi razdvoji Helô i Pedra. Helô smetaju Pedrovi komentari u vezi sa Suzanom. Mag prisiljava Suzanu da zavede Pedra. Helô nosi Pedru ugovor koji joj je Gigi dao. Pre nego što ga potpiše. Suzana dolazi Pedru i govori mu da mu mora nešto reći.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site