Spone ljubavi 36. epizoda! Helô I Pedro prekidaju vezu!

Brazilske serije

Spone ljubavi 36. epizoda! Helô I Pedro prekidaju vezu!

By  | 

Spone ljubavi 36. epizoda! Helô I Pedro prekidaju vezu!
Yara savetuje Helô da kaže Pedru istinu. Zelito dogovara susret s Wesleyjem. Mileide ima neki loš predosećaj u vezi s Éliom. Luciane smišlja kako će raskrinkati Aline. Pedro napadne Tiaa kada sazna da je hteo spavati s Camilom. Tiago se sukobi sa Cirom. Letícia čuje kako se Tiago izvinjava Isabeli. Pedro govori Aline da se kloni Vitórije. Tiao upozna Letíciju s Davidom. Helô kaže Yari da je Tiao priznao da bi mogao nauditi Letíciji. Tiago kaže Misaelu da ne može kriti Cirova dela protiv tvornice.

Pedro odluči prekinuti s Helô. Tiago se nudi da uzdržava Isabelu u Sao Paulu. Helô ostavlja Pedra zbog dece. Mag intrigira Camilin komentar o Tiau. Élio se javno sukobi s Magnólijom. Flávia kaže Helô da je Isabela doputovala. Fausta zaintrigira Lucianeina zamisao. Pedro misli na Helô.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!