Spone ljubavi 36. epizoda! Helô I Pedro prekidaju vezu!

Brazilske serije

Spone ljubavi 36. epizoda! Helô I Pedro prekidaju vezu!

By  | 

Spone ljubavi 36. epizoda! Helô I Pedro prekidaju vezu!
Yara savetuje Helô da kaže Pedru istinu. Zelito dogovara susret s Wesleyjem. Mileide ima neki loš predosećaj u vezi s Éliom. Luciane smišlja kako će raskrinkati Aline. Pedro napadne Tiaa kada sazna da je hteo spavati s Camilom. Tiago se sukobi sa Cirom. Letícia čuje kako se Tiago izvinjava Isabeli. Pedro govori Aline da se kloni Vitórije. Tiao upozna Letíciju s Davidom. Helô kaže Yari da je Tiao priznao da bi mogao nauditi Letíciji. Tiago kaže Misaelu da ne može kriti Cirova dela protiv tvornice.

Pedro odluči prekinuti s Helô. Tiago se nudi da uzdržava Isabelu u Sao Paulu. Helô ostavlja Pedra zbog dece. Mag intrigira Camilin komentar o Tiau. Élio se javno sukobi s Magnólijom. Flávia kaže Helô da je Isabela doputovala. Fausta zaintrigira Lucianeina zamisao. Pedro misli na Helô.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site