Spone ljubavi 38. epizoda!Tiao okreće Leticiju protiv majke!

Brazilske serije

Spone ljubavi 38. epizoda!Tiao okreće Leticiju protiv majke!

By  | 

Spone ljubavi 38. epizoda!Tiao okreće Leticiju protiv majke!
Helô zahvali Yari na savetu. Aline se svuče i legne u Tiagov krevet, a on je otera. Ona mu kaže da je Isabela prihvatila Helôin novac kako bi ostala s njim. Luciane zove svoju porodicu i raskrinka Aline. Magnólia otpušta Aline. Bruno moli Tiaa za pozajmicu. Zelito uviđa da se Mileideno proročanstvo obistinjuje. Magnólia čita Vitórijin dnevnik i pokaže ga Ciru.

Antônio poljubi Ruty Raquel na zabavi. Isabel kaže Tiagu da je nabavila novac od prijateljice. Bruno otkrije Tiau da je Pedro saznao da je Letícijin otac. Edu pita majku je li istina da je Letícia Pedrova kći. Ona to potvrdi. On joj savetuje da odmah to kaže i Pedru. Tiao ih preduhitri i kaže Letíciji da je Pedro njen biološki otac. Helô se sukobi s Pedrom. Pedro prekida odnos s njom. Tiao okreće Letíciju protiv majke. Tiao kaže kćerci da će ona uvek biti njegova kći.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site