Spone ljubavi 4. epizoda! Suzana razdvoji Pedra i Helô!

Brazilske serije

Spone ljubavi 4. epizoda! Suzana razdvoji Pedra i Helô!

By  | 

Spone ljubavi 4. epizoda! Suzana razdvoji Pedra i Helô!
Suzani je neugodno i na kraju ne ispriča Pedru što mu je htela reći. Gigi nagovori Helô da potpiše ugovor iako ga nije pokazala Pedru. Obuzima je ljubomora na Suzanu. Mag odluči dati Zuzi slobodne dane.
Ciro prekida vezu s Yarom kako bi bio sa Vitórijom. Hércules kleveće Helô, a Pedro ga napadne. Mag želi da Carmem ostavi Hérculesa. Ciro kaže da se Pedro ponaša kao da je glava porodice. Hércules zapali Helôinu kuću. Augusto moli Pedra da ne dopusti da se Vitória uda za Cira.

Suzana se pokušava zbližiti s Pedrom. Helô dolazi kod Pedra i zatiče Suzanu u njegovom krevetu. Ona cepa svoju sliku sa Pedrom i odlazi Gigiju. Suzana se kaje zbog svoje nameštaljke Pedru.Helô moli Gigija za pomoć. Pedro se ljuti na Hérculesa, optuži ga da je zapalio Helôinu kućicu. Na Helôinu molbu, Gigi kaže Pedru da je ona otišla u London.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site