Spone ljubavi 5. epizoda! Tião se ženi s Helô! Prolazi 20. godina!

Brazilske serije

Spone ljubavi 5. epizoda! Tião se ženi s Helô! Prolazi 20. godina!

By  | 

Spone ljubavi 5. epizoda! Tião se ženi s Helô! Prolazi 20. godina!

Pedro pati jer ne zna ništa od Helô. Suzana odluči ostaviti posao kako ne bi morala viđati Pedra. Gigi pozove Helô na večeru. Augusto upozna Misaela s Yarom. Fausto vodi ozbiljnu raspravu s Pedrom.
Helô promatra Tiãa dok svira violinu. Gigi želi zbližiti njih dvoje. Pedro napušta Brazil i oprašta se od Carmem. Odlazi u London. Tião se ženi s Helô… Prošlo je dvadeset godina. Tião se vraća s puta, a Helô otkriva da joj je muž lagao o mestu gde je bio. Fausto telefonski primi lošu vest i pocepa Vitórijinu i Cirovu sliku. Helô odlazi sa sinom Eduom u Paraty.

Tiago nalazi Helôinu kćer Letíciju u bolnici. Faustu nije drago da je Mag pozvala Venturinija na njegovu proslavu. Helô odlazi u Paraty. Fausto je tužan i moli Pedra da odmah dođe. Pedro dolazi i odlazi na plažu.Tu sreće Helô.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site