Spone ljubavi 56. epizoda!

Brazilske serije

Spone ljubavi 56. epizoda!

By  | 

Spone ljubavi 56. epizoda!
Tiao je grub prema Helô i pokuša je silom poljubiti. Ona ga uspe izbaciti iz galerije. Pedro pita Fausta o Cirovom i Magnólijinom odnosu. Tiago nalazi Isabelinu ogrlicu i raspituje se o njoj, ali ne nalazi je. Salete kaže Gustavu da je nestao novac. Luciane i Mileide se raspravljaju u policiji. Vitória se brine za Augusta. Pedro hvali Eduovu hrabrost prema ocu, te ga vozi kući. Ana Luisa, Élio i Tiago razgovaraju o Isabelinom nestanku.

Aline glumi žrtvu pred Salete. Vitória odluči otići iz Augustovog stana. Njega ta njena odluka zaboli. Pedro jamči Helô da će se osvetiti Tiau. Gledson podstiče Luciane da se vrati kući. Aline pokušava uveriti Marcaa da opet budu skupa. Misael otkrije da je Aline prevarila Marcaa. Vitória se vraća kući i otera Cira. Salete uveri Zuzu da prihvati Bruninu i Jéssicinu vezu. Pedro slijedi Mag i vidi je kako ruča sa Cirom. Pedro odlazi razgovarati s Tiaom. Ulazi u njegov stan. Tiao zatiče Pedra u svom stanu. Pedro mu preti i ugleda ožiljak na njegovom telu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site