Spone ljubavi 6. epizoda! Fausto govori Pedru da ga je on odvojio od Helo

Brazilske serije

Spone ljubavi 6. epizoda! Fausto govori Pedru da ga je on uz pomoć Suzane odvojio od Helo!

By  | 

Spone ljubavi 6. epizoda! Fausto govori Pedru da ga je on uz pomoć Suzane odvojio od Helo!
Pedro predbaci Helô da ga je ostavila kako bi se udala za Tiaa. Fausto kritikuje Cira jer je otkazao putovanje bez njegovog odobrenja. Venturini pokušava naći način kako bi kritikuje i omaložava gradonačelnika i širi glasine da je on gej. Helô se prepire s mužem i otkrije mu da zna da je bio u Las Vegasu, a ne kod majke. Želi objašnjenje otkud mu ožiljak. Ona mu govori da je njihov brak farsa.

Vitória saznaje da je trudna. Pedro provodi noć u pansionu i poveseli se kada ponovno vidi Zuzu. Pedro dolazi očevoj kući i traži da mu otac ispriča šta se zapravo događa. Ciro nije baš srećan zbog Vitórijine trudnoće. Suzana se vraća iz Bragançe. Elio joj kaže da se Pedro vratio. Ana Luiza kaže Pedru da će se Tiago oženiti Helôinom kćeri. Helô kaže Yari da je srela Pedra. Fausto oda sinu da je angažovao Suzanu kako bi ga razdvojio od Helô.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site