Spone ljubavi 63. epizoda!

Brazilske serije

Spone ljubavi 63. epizoda!

By  | 

Spone ljubavi 63. epizoda!
Pedro govori Ani Luisi da su Mag i Ciro ljubavnici. Ciro govori Silviji o svojim bračnim problemima. Gigi govori Mag da Tiao neće odustati od osvete. Sueli kaže Pedru da je Ciro došao u tvornicu. Pedro i Ana Luisa ulaze u Silvijin stan kako bi sproveli svoj plan. Helô ispituje Yaru o Cirovoj majci. Flávia teši Misaela u vezi s Aline. Mag govotri Ciru da je spavala s Tiaom. Tiao smišlja plan protiv nje.

Ana Luisa pregledava Silvijinu sobu i traži gde će postaviti kameru. Zuza se ispriča Faustu. On otkrije da je Mag učestvovala u Estelinoj smrti. Ciro se pokušava pomiriti s Beth, ali ona kaže da mu više ne veruje. Ruty se žali Antôniju jer je Gigi nije prihvatila. Gigi moli Olava za pomoć kako bi prekinula sinovljevu vezu.Salete kaže da bi mogla Fláviju odvesti biološkoj majci, ali ona to ne želi. Ruty Raquel se žali jer mora masirati Magnóliju. Tiao odlazi u wellness i iznenadi je.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site