Spone ljubavi 7. epizoda!Suzana i Fausto dožive atentat!

Brazilske serije

Spone ljubavi 7. epizoda! Suzana i Fausto dožive atentat!

By  | 

Spone ljubavi 7. epizoda!Suzana i Fausto dožive atentat!
Pedro kaže ocu da mu nikada neće oprostiti jer ga je razdvojio od Helô. Pedro odlazi Suzani i ona mu se izvine za sve. Augusto se brine zbog glasina u vezi s njim, te upada na Faustovu proslavu i optuži ga da sabotira izbore.

Pedro poljubi Helô. Ana Luiza snima razgovor Fausta, Tiãa i Suzane. Tiago i Isabela se zainteresuju jedno za drugo. Pedro se sukobi sa Magnólijom. Pijana Vitória prekine Magnólijin govor. Suzana preklinje Pedra da joj oprosti. Pedro govori Helô da su bili žrtve nameštaljke. Tião misli da bi mu Fausto mogao pokvariti planove. Fausto preklinje Pedra da ponovno ode.

Elio otkrije da je Suzana Faustova ljubavnica. Fausto napušta Mag, ona zove Elija i preti Suzani. Ciro čuje Suzanin i Faustov razgovor. Uzima dokumente iz sefa i obavlja telefonski poziv. Augusto govori da će Faustu uskoro doći kraj. Pedro odlazi kod Helô, ali nazove ga otac koji je doživio nesreću. Helô Pedru nudi prevoz. Suzana i Fausto dožive atentat.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site