Spone ljubavi 70. epizoda!

Brazilske serije

Spone ljubavi 70. epizoda!

By  | 

Spone ljubavi 70. epizoda!
Gustavo čita o pokušaju Faustovog ubistva. Jader daje Gledsonu očinski savet. Ciro ne razume zašto je Mag htela ubiti Fausta. Zuza prisili sina da ode u Kanadu. Inspektor šalje otiske prsta na analizu. Helô mu govori da je Mag bila napeta tokom proslave. Ana Luisa i Elio su u Vitórijinoj sobi. Valdir preti TIau. Letícia govori Antôniju da ju je Tiago poljubio na Ilha Beli. Jader slavi što neće dobiti otkaz. Mileide predoseća da će se Jader uskoro zaljubiti.

Augusto pokuša sprečiti Vitóriju da ne ode čitati Sílviji. Tiago i Letícia se suprotstave Ciru. Mag želi da Helô promeni iskaz koji je dala inspektoru. Ciro dogovara ručak s Mag. Vitória se uznemiri kada sazna da Sílvia želi unuka. Zuza moli Jéssicu da nagovori Brunu da ode u Kanadu. Pedro pozajmljuje Tiagov motor. Mag sledi Pedra. Zuza kaže ocu Paulu da su pokušali ubiti Brunu. Elio govori inspektoru da su zločini u Sao Dimasu međusobno povezani.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *