Spone ljubavi 77. epizoda!

Brazilske serije

Spone ljubavi 77. epizoda!

By  | 

Spone ljubavi 77. epizoda!
Beth kaže Ciru da je Augusto saznao za njih. Pedro priprema iznenađenje za Helô, večeru u galeriji. Tiao pati jer je ostao sam. Odlazi u galeriju i izvana gleda porodičnu večeru. Vitória razgovara s ocem koji smišlja klopku za Cira. Ana Luisa se brine jer bi Vitória mogla poremetiti istragu protiv Cira. Sílviji nije drago što je njen sin s Beth. Ciro govori Beth da njegova mama misli na Vitóriju kada govori o njegovoj ženi. Pedro se iznenadi kada ugleda Cira i Beth u Cirovoj sobi. Tiao daje novu naredbu Valdiru.

Želi da Pedrova prošlost izađe na videlo. Juninho pokušava prikriti gde je Misael, ali Ritinha oda da je on u garaži s Flávijom. Yara ih ugleda zajedno i uhvati je ljubomora. Bruno razmišlja o Jéssici.Salete izjavi ljubav Gustavu i njih dvoje provedu noć zajedno. Ciro obeća Beth da će zajedno pobeći. Gustavo kaže Wesleyu da odlazi. Gustavo se oprosti od majke. Salete nalazi Gustavovo pismo. Mag moli Gigi da joj iznajmi stan i dogovori susret sa Cirom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *