Spone ljubavi 8. ep.! Suzana umire! Helo prizna mužu da voli Pedra!

Brazilske serije

Spone ljubavi 8. ep.! Suzana umire! Helo prizna mužu da voli Pedra!

By  | 

Ciro je zabrinut. Posmatra što čine Pedro i Elio i obavi tajanstveni telefonski poziv. Mileide savetuje Gledsonu, nakon što je pročitao ko je naručitelj atentata, da se ne meša u istragu. Mag optuži Augusta da je hteo ubiti Fausta. Pedro odluči ostati u Brazilu i odlazi kod Helô. On pokušava obnoviti njihovu vezu.

Luciane zavodi Venturinija kako bi pomogla Hérculesu u njegovoj kandidaturi. Camila dolazi u bolnicu da vidi kako je deda. Pedro sumnjiči Augusta za atentat. Kaže Zuzi da ne veruje Magnóliji zbog toga što je njemu smestila. Helô prizna mužu da još voli Pedra i da je bila s njim. Odbija spavati s njime u istom krevetu. Elio pati zbog Suzanine smrti. Vitória uhvati Cira kako s nekim razmenjuje poruke.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site