Spone ljubavi 87. epizoda!

Brazilske serije

Spone ljubavi 87. epizoda!

By  | 

Spone ljubavi 87. epizoda!
Tiao želi nazdraviti mladencima, te provocira Pedra. Tiagu smetaju te provokacije. Robinson pita Camilu je li se odlučila u vezi s odlaskom na Novi Zeland. Tiago pokaže Letíciji sliku koju je dobio. Mag moli Gigi da joj pošalje maserku. Augusto kaže da Vitória više ne smije ići gđi Sílviji.

Élio spomene Isabelu i Tiago misli da mu je on poslao sliku bivše devojke. Posvađaju se, Pedro i Augusto ih razdvoje. Misael kaže da je imao lepih trenutaka s Flávijom. Sueli se brine jer nema sinovih vijesti. Ciro sazna od majke da su Pedro i Ana Luisa bili u njenom stanu.

Tiago i Letícia uživaju na medenom mjesecu u Riju. Pedro upoznaje Marinu i upozori je na Mag. Sílvia kaže Ciru da će joj Verónica opet doći čitati i da je trudna. Ciro pomisli da je reč o Vitóriji.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site