Spone ljubavi 9. ep.! Tiao pokuša da pokvati Heloine planove!

Brazilske serije

Spone ljubavi 9. ep.! Tiao pokuša da pokvati Heloine planove!

By  | 

Spone ljubavi 9. ep.! Tiao pokuša da pokvati Heloine planove!

Tiago i Ana Luiza razgovaraju o Faustu. Zuza pozove Pedra da živi kod nje. Bruno je ljubomoran zbog toga. Helô otkrije kćerci da je zbog unameštaljke prekinula s Pedrom. Kći moli majku da ne ostavlja njenog oca. Pedro nalazi prsten koji je dao Helô. Magnólia se buni kada Pedro odluči pokopati Suzanu u grobnicu svoje majke.

Augusto se boji nakon atentata na Fausta. Elio optuži Magnóliju da ga je ona naručila. Pedro vozi Helô, ali ne primećuju da ih posmatraju. Njih dvoje razgovaraju o prošlosti. Tiao je naredio Valdiru da prati njihov auto. Pascoal poziva Mag da se kandiduje umesto Fausta i obavesti je da stranka želi da se ona kandiduje. Pedro i Helô su zajedno. Letíciji nije drago zbog njih dvoje. Mag sazna da Pedro namerava ostati u Brazilu. Valdir obavesti Tiaa da je izgubio Pedra iz vida. Tiao glumi pred decom da nije dobro kako bi omeo Helôine planove.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!