Spone ljubavi 97. epizoda!

Brazilske serije

Spone ljubavi 97. epizoda!

By  | 

Spone ljubavi 97. epizoda!
Ana Luisa se brine da Tiago ne vidi Marinu. Élio kaže da će Tiago platiti ako je on kriv za Isabelin nestanak. Pedro zahvali Jaderu na brizi o njegovom ocu. Santa i Leila ne slušaju Magnóliju. Sílvia poseti Cira u zatvoru, govori mu da sve zna.

. Sueli i Salete su očajne zbog Gustavovog nestanka. Magnólia je nemirna zbog čitanja Faustovog testamenta, kaže da neće napustiti kuću u kojoj živi i da će se žaliti naisti. Herculesu je žao majke. Gustavo pita za Salete i napadne Wesleyja.

Elio je nezadovoljan nalazom Marininih otisaka. Kaže da želi sve ponoviti. Antonio razmišlja da kaže Leticiji za Marinu. Magnolia kaže Gigi da je izgubila svu imovinu. Gustavo se pojavi na Saleteinu mitingu. Ljudi ga pokušavaju obuzdati. Salete je u šoku.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site