Spone ljubavi 98. epizoda!

Brazilske serije

Spone ljubavi 98. epizoda!

By  | 

Spone ljubavi 98. epizoda!
Salete odluči da se Gustavo mora lečiti. Gigi kaže da ne zna kako bi pomogla Mag i savetuje joj da se obrati Tiau. Gigi moli Tiaa da pomogne Mag, ali on je odbije. Helo savetuje Eduu da ništa ne krije Xanaiji. Tiago i Leticia posete Caia. Gustavo se izvine Wesleyju. Sueli kaže da je sve spremno za njegovo lečenje. Gustava voze u kliniku za odvikavanje. Salete pati. Tiago želi dete s Letícijom.

Misael raspravlja s Yarom i pokuša utešiti Fláviju. Gigi zamoli Marinu da ode Magnoliji. Elio pokušava prići Marini, ali ona se izmakne i ode. Laura se želi naći s Pedrom. Policija dolazi u Magnolijinu kuću, ali ona je ne želi napustiti. Tiago uspe nagovoriti baku da napusti kuću. Ciro ne želi dati iskaz. Olavo kaže Pedru da misli da mu je Magnolia zapretila. Luciane kaže Tiagu za Marinu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site