Spone ljubavi 99. epizoda! Helo je trudna!

Brazilske serije

Spone ljubavi 99. epizoda! Helo je trudna!

By  | 

Spone ljubavi 99. epizoda! Helo je trudna!
Magnólia moli Gigi da je primi k sebi. Tiago odlazi u wellness. Antonio kaže Tiagu da razgovara s Leticijom pre nego što upozna Marinu. Luciane zna kako će pomoći Salete da pridobije glasače. Tiago kaže Pedru da će razgovarati s Leticijom o Isabelinom povratku. Tiao razgovara s Laurom o njenoj kćerci Estelinhi.

Tiao otkrije da Laura ima kćer s Pedrom. Edu kaže Xanaiji da ga je tata odveo u bordel. Xanaia i Edu se poljube. Helo radi test za trudnoću. Silvia kaže da će razgovarati s Yarom i vratiti se kući. Pedro pokušava nagovoriti Cira da prijavi Magnoliju, ali on to odbija. Ani Luisi smeta jer je Elio vrlo uporan u vezi s istragom o Isabeli. Tiago kaže da želi razgovarati s Leticijom. Antonio dovodi prostitutke kući, a Magnoliji to smeta. Ona odlazi kod Tiaga kući. Helo kaže Pedru da je trudna.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site