Srce mafije 105. i 106. epizoda!Nurten podmićuje Ibrahima da ubije Merjem.

Srce mafije -Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Srce mafije 105. i 106. epizoda!Nurten podmićuje Ibrahima da ubije Merjem.

By  | 

Srce mafije 105. i 106. epizoda!Nurten podmićuje Ibrahima da ubije Merjem.
105. epizoda
Rehu je ranio Toprakov bratić Hakan, Hizir ne zna kako to da saopšti Šahin-agi. Međutim, Hakan priznaje svoju krivicu Refiku,s obzirom da mu je namera bila ubiti Alparslana. Esra sumnja kako je Unal umešan u Rehinom ranjavanju. Unala to previše ne zanima jer smišlja kako da Fikreta stavi na Toprakovo mesto. Emine odlazi kod Nazli kako bi je barem malo smirila.

106. epizoda
Ozgur dolazi kod Ilijasa i traži od njega da joj oprosti za sve neugodnosti koje je priredila njemu i Esri. Moli ga da porazgovara sa Hizirom i vrati Junus Selima Nazli. Ilijas pristaje, pod uslovom da sve prizna Esri. Fikret govori Emine da je želi videti. Nurten podmićuje Ibrahima da ubije Merjem. Fikret traži ruku od Emine i nudi joj da započnu novi život. U trenu kad ona pristaje, dolazi do nesreće i Emine je ponovno prinuđena da se bori za život.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site