Srce mafije 117. i 118. epizoda!

Srce mafije -Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Srce mafije 117. i 118. epizoda!

By  | 

Srce mafije 117. i 118. epizoda!
117 epizoda
Ilijas govori Hajrije kako je Hizir upucao Alpaslana nakon čega se ona odriče Hizira. Međutim, Hizir objašnjava Šahin-agi kako ga on nije upucao, te da mu je u tom momentu bilo jako teško, posebno jer mu je Alpaslan izjavio kako ga nikada ne bi izdao. Hajrije sreće Handan u bolnici i ova joj preti kako će im se osvetiti za sve što su učinili Alpaslanu. Mubedžel pokušava uveriti ukućane da su za sve nedaće krive Handan i Džejlan.

118 epizoda
Džejlan moli Davuta da poštedi Hizira i ne naudi mu. Dok se Hizir polako oporavlja, svi ukućani ga mole za oproštaj. Nevzat dolazi u kuću Čakirbejlijevih i uzima Junus Selima govoreći kako je Nazli dobila starateljstvo nad njim. Sasvim je jasno da je to naredio Davut kako bi osvetio svog nećaka Alpaslana. Taner se usuđuje da poseti Zejnep. Merjem moli Džejlan da vrati Hizirovog sina, ali joj ona govori da će Davut rastaviti i drugu decu od Hizira ukoliko se ne odluči sporazumeti se sa njim…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site