Srce mafije 121. i 122. epizoda! Hajal nije Ajšina kćerka!

Srce mafije -Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Srce mafije 121. i 122. epizoda! Hajal nije Ajšina kćerka!

By  | 

Srce mafije 121. i 122. epizoda! Hajal nije Ajšina kćerka!
121. epizoda
Ajšen pokušavajući da popravi odnos Handan sa ostalom porodicom Čakrbejli zauzvrat dobija neugodno iznenađenje u kojem joj Handan govori da Hajal nije njena kćerka. Ukućani su zatečeni Ajšeninom reakcijom,s obzirom da ni sami nisu ništa znali o zameni beba. Takođe, Dživdživ je uzrujan tom informacijom, te želi ubiti zeta. Feridun pokušava uveriti Esru da se vrati sa njima u Ajdin jer ne želi da i ona bude žrtva porodice Čakrbejli.

122 epizoda
Feridun i Nadide strahuju za kćerku. Tipi ne dozvoljava sestri da ode sa Fikretom i naređuje im da ostanu kod njega dok opasnost ne prođe. Zejno u jakni pronalazi ček koji je njen otac dao neprijateljima i svi su u panici. Ilijas je skrhan od boli zbog iznenadne smrti njegovog tasta za koju je on kriv. U kuću žalosti dolaze Alpaslan i Džejlan. Džejlan govori Hiziru kako Ozkan stoji iza svega.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site