Srce mafije 128. i 129. epizoda!

Srce mafije -Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Srce mafije 128. i 129. epizoda!

By  | 

Srce mafije 128. i 129. epizoda!
128 epizoda
Ozkan naređuje Enveru da ubije Davuta. Ilijas preti Taneru, a Taner govori Ozkanu kako će ubiti Ilijasa kada se sve završi. Salih pdstiče sinove da ubiju Davuta. Hajrije savetuje Merjem da se drži podalje od Džejlan, i ne ljuti na Hizira jer nema razloga za to. Zejno se prepire sa majkom koja ne podržava njenu vezu sa Tanerom i beži iz kuće. Merjem je sluđena od brige i odlazi sa ukućanima da traži kćer…

129 epizoda
Merjem odlazi kod Ozkana da traži Zejno, ali od Tanera saznaje da je ona kod Ajšen. Tamo je dočekuje još veće iznenađenje jer ugleda Handan i Džejlan. Alpaslan saznaje od Erkuta da je njegov ujak sledeći na meti, ali ne saznaje ko su Amerikanci koji su to naručili. Hizir je besan zbog Zejninog odlaska kod Ajšen. Salih napravi zamku uz pomoću koje Hizir upada u njegove ruke.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site