Srce mafije 132. i 133. epizoda!

Srce mafije -Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Srce mafije 132. i 133. epizoda!

By  | 

Srce mafije 132. i 133. epizoda!
132. epizoda
Davut naređuje Nevzatu da oslobodi sve zatvorenike, dok je Nevzat u čudu. Vest o tome da su njihovi muškarci oslobođeni, raduje sve ukućane. Ilijas je slomljen zbog Esre koja je ponovo postala žrtva Gulmezovih, te je teši govoreći kako ju više neće ostavljati samu. Svi su zahvalni Fahriju što ju je spasio i silno pokušavaju saznati zašto ih je Davut poštedio i pustio iz zatvora.

133. epizoda
Hizir je zabrinut jer Zejno uporno govori o Taneru, te ne zna kako da reši taj problem. Ozer je razočaran Unalovim ponašanjem prema njemu. Ozkan dolazi kod Hizira kako bi razgovarali o izdajicama, ali i o Zejno i Taneru. Hizir smatra da Ozkan prvo treba zadobiti njegovo poverenje kako bi dao svoju kćer njegovom nećaku. Hajrije ponovo pokušava pridobiti Alpaslana, te ga poziva kući kako bi razgovarali.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site