Srce mafije 134 i 135. epizoda!Ersa je trudna!

Srce mafije -Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Srce mafije 134 i 135. epizoda!Ersa je trudna!

By  | 

Srce mafije 134 i 135. epizoda!Ersa je trudna!
134 epizoda
Esra saznaje da je u drugom stanju, ali moli Merjem da nikome ne kaže dok se ne utvrdi da je s bebom sve u redu. Na iznenađenje svih ukućana, Hizir odobrava udaju Zejno, te joj govori da pozove prosce da od njega traže njenu ruku. Merjem je slomljena. Reha, Alpaslan i Fahri otkrivaju kako je Taner pucao u Alpaslana. Hizir kuje plan za krvnu osvetu i namerava dokrajčiti Tanera i Ozkana a ostale zaslepiti i uveriti ih kako se radi o nesreći.
135 epizoda
Džejlan otkriva čuvanu tajnu i pred Čekirbejlijeve dovodi Hizir Alija, njenog i Hizirovog sina. Čitava porodica je u šoku, uključujući i Merjem koja na iznenađenje svih reaguje mirno, te pokušava prihvatiti tu vest. Zejno je razočarana, jer zbog dolaska polubrata odlaže se njena veridba. Salih šalje čoveka kod Šahin-age kako bi ga pratio, no Šahin-aga zbog svoje dobrote ne primećuje tu lošu nameru.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site