Srce mafije 14. i 15. epizoda!

Srce mafije -Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Srce mafije 14. i 15. epizoda!

By  | 

Srce mafije 14. i 15. epizoda!
14 epizoda
Nazli govori Hiziru kako je izgubila dete i on ju teši. U razgovoru sa Hatidže, Nazli saznaje da ne treba verovati Mubeđel i da je sve što joj je rekla o odnosu Hizira i Merjem zapravo laž. Mubeđel odlazi kod Merjem i otkriva joj kako Nazli nije pobacila dete, nego je skovala plan sa Hatidže u strahu da će joj ova nauditi dok je Hizir u zatvoru. Zejnep saznaje kako joj otac ima ljubavnicu. Hiziru javljaju da je Ilijas pucao u Mahmuta koji je potom odvezen u bolnicu.

15 epizoda

Hizir muči Refika zbog počinjenog dela, te ga primorava da od sada radi sve što mu on kaže. Zejno se buni zbog toga što je baka tera da traži oproštaj od oca. Hatidže nagovara Nazli da ne prima više svoju prijateljicu Yaren zbog toga što se viđa sa Mahmutom. Hizir se ljuti na svoje partnere zbog toga što su napravili grešku dok je on bio u zatvoru i mešali se u njegov privatni život pucajući u Mahmuta.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site