Srce mafije 142. i 143. epizoda! Mubedžel otera Serveta iz kuće!

Srce mafije -Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Srce mafije 142. i 143. epizoda! Mubedžel otera Serveta iz kuće!

By  | 

Srce mafije 142. i 143. epizoda! Mubedžel otera Serveta iz kuće!
142 epizoda
Omer nagovara svoju majku da pozove Hizira da se vrati, jer će ga inače Džejlan pod svoje uzeti. Hizir, Dživdživ i Servet imaju tajni dogovor koji iznenađuje Fahrija i Alpaslana. Hizir Ali je uzbuđen zbog svog prvog pohoda sa ocem. Merjem i Hizir proživljavaju romantične trenutke, a Hizir je raznježen od toliko ljubavi pored sebe. Džejlan strahuje da će ponovo izgubiti Hizira.

143 epizoda
Hajrije moli Hizira da ne upliće Hizir Alija u svoje prljave poslove. Mubedžel otera Serveta iz kuće jer saznaje da je vara, ali postoji sumnja da obavlja tajnu dužnost za Hizira. Merjem traži od Hizira da Ilijasu kaže kako je Esra trudna na prikladan način, kako joj ne bi stvorio pritisak i izgubio je zauvek. Ozkan posećuje Džejlan od koje traži da ga poveže sa Hizirom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site