Srce mafije 146. i 147. epizoda!

Srce mafije -Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Srce mafije 146. i 147. epizoda!

By  | 

Srce mafije 146. i 147. epizoda!
146 epizoda
Ilijas ne može podneti razočaranje, te pijan dolazi pred kuću Čakirbejlijevih. Hizir je ljut zbog njegovog ispada, a Ilijas misli da ima opravdanje za svoje ponašanje. Kao i uvek, Merjem ga podržava, te je on hvali i govori kako je nadmašila i njegovu majku. Hajrije i Merjem odlaze kod Handan i nagovaraju Esru da se vrati i suoči sa Ilijasom. Hizir obaveštava Ilijasa kako je Erdžument uzeo njihove kamione…

147 epizoda
Merjem je zabrinuta zbog Suzaninog dolaska, ali Hajrije je pokušava utešiti time što šalje Hizir Alija kao Hizirovog šofera kako bi saznala šta se novo događa u Hizirovom životu. Ilker želi izvesti Ilijasa kako bi se zabavili, ali Ilijas želi da Alpaslan povede i Suzan. Merjem ne može izdržati neizvesnost, te otvoreno pita Hizira za čuvenu Suzi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site