Srce mafije 152. i 153. epizoda! Hizir ima lukavi plan!

Srce mafije -Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Srce mafije 152. i 153. epizoda! Hizir ima lukavi plan!

By  | 

Srce mafije 152. i 153. epizoda! Hizir ima lukavi plan!
152. epizoda
Hizir govori članovima stola kako se želi povući iz liderstva i članstva uopšte, jer je besan zbog primanja novog člana Erdžumenta. Mert nudi Servetu saradnju i svotu od petnaest milina dolara kako bi radio za njegovu bandu, a prestao raditi za Čakirbejlijeve. U okršaju Mert preti Fahriju da će ga ubiti. Džejlan moli Hizira da prestane varati Merjem, a Hizir je na rubu živaca i govori joj da se prestane mešati u njegov život.
153. epizoda
Alpaslan upozorava Esru da ukoliko ostavi Ilijasa, Suzan će iskoristiti tu priliku i uzeti ga za sebe. Hizir moli Handan da mu oprosti zbog toga što ju je odvojio od Alpaslana, te mu ona oprašta s obzirom da je Alpaslana dobro odgajio. Esra se pokušava pomiriti s Ilijasom, ali on i dalje ne prelazi preko abortusa i situacija se stalno ponavlja. Hizir kuje plan sa Servetom kako da namami Merta u staru radionicu gde ga želi ubiti.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site