Srce mafije 154. i 155. epizoda!

Srce mafije -Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Srce mafije 154. i 155. epizoda!

By  | 

Srce mafije 154. i 155. epizoda!
154 epizoda
Hizir govori Šahin-agi da namerava ubiti Erdžumenta. Ilijas smatra da je on krivac za Fahrijevu nesreću. Esra baca venčani prsten Ilijasu u lice i u kući Čakirbejlijevih zavladava nemir, jer niko ne želi da se njih dvoje rastanu. Hajrije se izvinjava Handan za svu bol koju joj je nanela. Ilijas je u iskušenju da ubije Merta, ali ga ipak prepušta Fahriju. Hizir Ali sumnja kako je Suzi postavila uređaje za prisluškivanje u njihovu kuću.

155 epizoda
Hizir otkriva Merjem da je Suzan američki agent i da nema ništa sa njom, te da se pred svima pretvara kako ona ne bi posumnjala da je otkrivena i kako bi se Ilijas vratio Esri. Suzan govori Unalu kako Hizir želi sastanak na kojem će glasati o smrti izdajice stola. Unal je zabrinut kako će se čitava situacija odviti, i ko će biti pobednik, a ko gubitnik u večnoj igri mafije.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site