Srce mafije 156. i 157. epizoda! Handan je teško povredjena!

Srce mafije -Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Srce mafije 156. i 157. epizoda! Handan je teško povredjena!

By  | 

Srce mafije 156. i 157. epizoda! Handan je teško povredjena!
156 epizoda
Handan je ozbiljno povređena i Alpaslan i Džejlan su duboko potrešeni zbog njenog stanja. Ilijas je ubeđen kako je on kriv, a Suzi govori kako su zapravo nameravali ubiti nju. Unal i Suzi sumnjaju da je Avni umešan. CIA govori Avniju kako se bliži kraj Čakirbejlijevima i kako će Davut biti smenjen sa svoje pozicije. Avni traže od CIA-e da ga zaštite. Handan izlazi iz operacijske sale i velika je mogućnost kako više neće moći hodati.

157 epizoda
Hizir moli Unala da pronađe osobu koja je ranila Handan na šta on pristaje, jer mu Alpaslan mnogo znači. Unal predlaže Suzan da se vrati u Ameriku, ali ona ne želi jer ima neke tajne planove koje ne želi podeliti sa njima. Davut ranjava predstavnika CIA-e jer smatra da su upravo oni isplanirali ranjavanje Handan. Nadide moli Ilijasa da Esri kaže kako je ne voli, kako bi li se ona vratila sa njom u Ajdin i spasila svoj život.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site