Srce mafije 158. i 159. epizoda!

Srce mafije -Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Srce mafije 158. i 159. epizoda!

By  | 

Srce mafije 158. i 159. epizoda!
158 epizoda
Dživdživ govori Hiziru kako ga nikada ne bi izdao. Hizir donosi zaključak kako je Ajšen postavila prisluškivače i tako izdala porodicu i dovela ju u opasnost. Ilijas govori Esri kako je među njima gotovo i laže je da je u vezi sa Suzi. Alpaslan upućuje Hiziru pogrdne reči zato što je pustio ubicu njegove majke na slobodu. Dživdživ pokušava izmamiti priznanje od Ajšen, ali kako se to ne događa, postaje svestan da je sve izgubljeno.

159 epizoda
Fahri ohrabruje Ilijasa zbog njegovog rastanka s Esrom, te mu govori kako je to najbolje za nju jer ne pripada njihovom svetu. Ilijas je šokiran vešću kako je Ajšen podmetnula uređaje za prisluškivanje u njihovoj kući. Svi očekuju Hizirovu odluku, s obzirom da takav čin zaslužuje smrtnu kaznu u svetu mafije. Ilijas traži savet od Džejlan kako da prebrodi strašni period nakon rastanka od Esre. Omer napada Hizira kako je on kriv za Hajrijino stanje, te je želi posetiti u bolnici, ali Hizir to ne dopušta.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site