Srce mafije 164. i 165. epizoda!

Srce mafije -Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Srce mafije 164. i 165. epizoda!

By  | 

Srce mafije 164. i 165. epizoda!
164. epizoda
Alplaslan proklinje Merjem kriveći je za smrt njegove majke, a ona mu govori da i sama želi umreti i okončati svoj teški život. Ona traži od njega da je ubije. Ilijas govori Esri kako nemaju nikakve šanse za pomirenje. Omer i Zejno govore Hiziru da žele otići na školovanje u inostranstvo i dobijaju njegov blagoslov. Omer govori Lutfije kako Adnan ne želi biti sa njom. Suzi podseća Ilijasa da će ga čekati ako se predomisli. Džejlan odlazi da poseti grob svoje sestre.

165. epizoda
Svi u galeriji vrše pritisak na Ilijasa kako je u vezi sa Suzi,a on ih uverava da nema ništa s njom obzirom da je američki agent, te da uskoro ide u Ameriku. Unal poziva Ilkera i Endera na poseban sastanak kako bi ugovorio izvoz oružja u zamenu za naftu. Ender se želi s nekim posavetovati o tom poslu, ali Ilker mu ne dozvoljava s obzirom da je reč o velikom novcu, te ne želi to zbog Hizira izgubiti. Džejlan se ponovo sastaje s Avnijem, te ovaj put razgovaraju o Unalovoj smrti i o tome ko će biti sledeći lider.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site