Srce mafije 167. i 168. epizoda! Ender je ranjen!

Srce mafije -Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Srce mafije 167. i 168. epizoda! Ender je ranjen!

By  | 

Srce mafije 167. i 168. epizoda! Ender je ranjen!
167 epizoda
Emine je ljuta na Tipija i Fikreta jer su prodali oružje terorističkim organizacijama. Osim brige za Emine, Tipi i Fikret su u problemima zbog Nazmija koji je izašao iz zatvora i želi se suočiti s njima. Hizir traži od Unala da ubije Avnija, ali Unal želi uništiti sve što je Avni uradio, te čeka pogodan momenat za to. Hizir je iznenađen i Unalovom pretpostavkom da je Džejlan agent.

168 epizoda
Ilijas ispituje Fahrija da li je Džejlan pripadnica CIA-e i špijun. Hizirovi izlivi ljubomore nailaze na negodovanje cele porodice. Hizir viče na Merjem jer je podevala Džejlan da se uda i govori joj da nema pravo da se meša. Srećna zbog Hizirove reakcije, Džejlan je uverena da će se pomiriti. Tokom operacije, Ender je ranjen. Šahin-aga odbija Enderu dati svoju krv. Tipi moli Hizira da porazgovara sa Emine i privoli je da primi Fikreta u kuću.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site