Srce mafije 169. i 170. epizoda!

Srce mafije -Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Srce mafije 169. i 170. epizoda!

By  | 

169 epizoda
Ender se budi nakon napada, te Hizir ne gubi priliku da mu naglasi da od sada njegovim telom teče Šahinova krv. Ipak, Endera mnogo više brine ko ga je ustvari napao. Avni se dogovora s Džemilom da sve pobiju, te da ga nije briga čak ni za Unala. Međutim, Serkan kritikuje Avnija kako to nije trebao učiniti, te da bi zapravo trebao ubiti Džemila koji mu je stvarna prepreka za postizanje ciljeva.

170 epizoda
Pripadnik CIA-e upozorava Avnija i govori mu kako Alpaslan neće ubiti Unala nego njega. Merjem govori Džejlan kako se treba držati podalje od sumnjivih ljudi kao što je Avni. Mubeđel uverava ukućane da je Džejlan u sve umešana. Alpaslan uverava pripadnika CIA-e i Avnija kako će ubiti Unala, dok će se za Suzi postarati Ilijas. Merjem je uzrujana jer Hizir podržava Alpaslanov plan. Jilmaz upozorava Unala kako ne treba previše verovati Alpaslanu…

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site