Srce mafije 173. i 174. epizoda!

Srce mafije -Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Srce mafije 173. i 174. epizoda!

By  | 

Srce mafije 173. i 174. epizoda!

173 epizoda

Emine čak i na Unalovoj sahrani govori Tipu da je vreme za ženidbu.Džemil  dolazi da ubije Ilijasa u Suzinoj kući, ali Hizir razotkriva tu zamku.Hizir ga napada i primorava da bude njegov igrač, te da ga o svemu obaveštava.Nezvat objašnjava Hiziru da ne može ubijati Serkanove ljude, jer će to napraviti još veći problem.Davut moli Alpalsana da ne ubije Rustema kada se pojavi za stolom.

 

174. epizoda

Hizir naredjuje operaciju u kojoj će Džemil biti poštedjen.Ilker savetuje Enderu da odu i čestitaju Alpasinu što je ubio Unala ali Ender se ne želi suprostavljati Hiziru.Džemil predlaže svojim ljudima da osnuju sopstveni sto.Serkan preti Džemilu i ljut je zbog gubitka svojih ljudi koje su pobili Čakirbelijevi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site