Srce mafije 18. i 19. epizoda!

Srce mafije -Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Srce mafije 18. i 19. epizoda!

By  | 

Srce mafije 18. i 19. epizoda!
18. epizoda
Ilijas je ljut na Esru zato što je, strahujući za njegov život, otišla Mahmutu. Naređuje joj da napusti kuću, a sa njom odlazi i Ozlem. Ilijas se ispoveda Alpaslanu i govori mu kako je između njih gotovo.
Zejnep govori majci kako mora biti nežnija prema Hiziru i priznati mu osećanja budući da je on mnogo voli. Merjem je raznežena nakon ovih rieči. Nazli priznaje Hiziru kako je njihov sin živ i zdrav. Hizir ispituje Merjem da li je ona poslala lopova u njenu kuću, ali ona to i dalje poriče.

19. epizoda

Hizir ponovno istražuje o lopovu koji je ušao u Nazlinu kuću. Baka Hajrije želi Ilijasu dati očev pištolj, ali on ga odbija, te otkriva u koliko se teškoj situaciji nalazi zbog sukoba sa bratom i devojkom. Ozer traži od Alparslana da se izvine Ozlem što on odbija, te se ljuti zbog Ozerovog mešanja u njihovu vezu. Džemal i Savaš žele započeti trgovinski rat koji će im Unal osigurati na novom sastanku lidera.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *