Srce mafije 188. i 189. epizoda!

Srce mafije -Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Srce mafije 188. i 189. epizoda!

By  | 

Srce mafije 188. i 189. epizoda!
188 epizoda
Džejlan upozorava pripadnika Cia-e da ubije samog sebe, ili će ga u suprotnom ona ubiti.Zejnep se raspituje o psihičkom stanju Džejlan iako i ne sluti da je ona upravo ubila najjačeg čoveka u CIA-I.Serkan govori Nezvatu da će mu predati Rustema.Serkana puštaju na slobodu, a on se sprema za nov poduhvat.Rustem poziva Hizira, Ilijasa i Alpaslana na sastanak.

189 epizoda

Merjem pokušava da oraspoloži Hizira koji je slomljen zbog Vehbijeve smrti. Mert je zabrinut da će Hizir shvatiti njegovu povezanost sa Serkanom, te objašnjava Rustemu da to želi prekinuti ,ali mu on to ne dozvoli i govori mu da će se sve rešiti sa Hizirovom smrću.Esra ne prihvata kuću koju joj poklonio Ilijas.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site