Srce mafije 20. i 21. epizoda!

Srce mafije -Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Srce mafije 20. i 21. epizoda!

By  | 

Srce mafije 20. i 21. epizoda!
20 epizoda
Ajšen gubi svest i porodica Čakirbejli je u panici. Pri pregledu u bolnici, doktorica im otkriva kako je Nazli trudna i kako nije pobacila. Povređena Merjem naređuje Hiziru da napusti kuću, a on joj govori kako ona treba reći deci razlog njegovog odlaska. Kada saznaje da je i Hatidže celo vrijeme znala istinu, i nju istra iz kuće. Hatidže nagovara Nazli da bude mudra kako bi privolila Hizira na svoju stranu i govori joj kako će se sigurno rastati od Merjem. Ilijas je besan što je Merjem oterala njegovu majku iz kuće..

21 epizoda
Ilijas je na intenzivnoj nezi nakon ranjavanja. Njegova majka i brat su potreseni, te Hizir od Alparslana traži da ga ubije ukoliko Ilijas premine. Fahri govori kako je ranio osobu koja je pucala na Ilijasa, ali Hiziru to nije dovoljno, pa čini sve kako bi ga pronašao i kaznio na svoj način. Drama se nastavlja u bolnici i između Merjem i majke Hajrije zbog čega Merjem poziva Omera i Zejnu u bolnicu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site