Srce mafije 32. i 33. epizoda! Merjem pokuša ubiti sebe i Nazli!

Srce mafije -Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Srce mafije 32. i 33. epizoda! Merjem pokuša ubiti sebe i Nazli!

By  | 

Srce mafije 32. i 33. epizoda! Merjem pokuša ubiti sebe i Nazli!
32 epizoda
Merjem za vreme boravka u bolnici otkriva kako će se Hizirov vanbračni sin zvati Junus i to je čini veoma tužnom. Hizirovi ljudi predlažu Hiziru da naredi glasanje za Unalovu smrt kako Unal ne bi saznao da je Nevzat još uvek živ i da ga Hizir krije. Ilijas je ljubomoran na Alpaslana i na njegovu novu poziciju, kao i vrednost u Hizirovim očima. Mahmut govori Ilijasu kako su Merjem i Nazli u bolnici, dok njih dve pokušavaju sakriti istinu od Hizira strahujući od njegovog gnjeva.

33 epizoda
Ilijas je uzrujan jer je od Mahmuta saznao da je Merjem pokušala ubiti sebe i Nazli. Zbog toga traži od Hizira da reši situaciju sa svojim ženama. Pokušavajući pronaći Dursuna Tripi saznaje kako je Nazli dolazila kod njegove žene Nurten. Hizir je ljut na Nazli i Merjem. Hatidže nehotice otkriva da je trudna što Mubedžel i majku Hajrije mnogo iznenađuje. Hizir je besan na Ilijasa i Vehbija jer su mu sakrili informaciju da je Merjem poslala lopova u Nazlinu kuću.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *