Srce mafije 43. i 44. epizoda!Merjem izlazi iz zatvora!

Srce mafije -Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Srce mafije 43. i 44. epizoda!Merjem izlazi iz zatvora!

By  | 

Srce mafije 43. i 44. epizoda!Merjem izlazi iz zatvora!

43 epiyoda
Hizir pokušava objasniti Nazli da je nije želio povrediti, međutim nju to mnogo boli jer shvata da on više voli Merjem. Merjem je tužna u zatvoru, te dieli svoju tugu sa prijateljicom Deniz, koja je možda i u goroj situaciji od nje. Šahin-aga ostavlja Rehu na poverenje Hiziru ukoliko se njemu nešto dogodi, ali Hizir obećava da će bolje štititi svoje voljene. Selim naređuje Ilkeru da ubije Mahmuta zbog svih prljavih poslova koje je tajno radio.
44 epizoda
Merjem provodi dirljive trenutke sa svojom porodicom. Dobija obećanje od Hizira kako neće dopustiti da ostane u zatvoru i kako će je obasipati nežnostima i pažnjom nakon što izađe. Hizir se sastaje sa Sibircem koji je zapravo na Nevzatovoj strain,ali on to ne zna. Nevzatu je smešna Hizirova naivnost, te ga ismijava skupa sa Sibircem. Merjem izlazi iz zatvora i odlazi kući. Unal i Ozer pokušavaju saznati gde je Hizir sakrio novac.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site