Srce mafije 47. i 48. epizoda! - Turske-Serije.Net

Srce mafije -Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Srce mafije 47. i 48. epizoda!

By  | 

Srce mafije 47. i 48. epizoda!

47 epizoda
Esra primećuje Mahmuta skrivenog kod njihove kuće, ali Ilijas smatra da joj se priviđa, te joj otkriva da je Mahmut mrtav. Hizir i njegovi saradnici pokušavaju otkriti ko je pucao u Šahin-agu, ali to se čini teškim, te im treba pomoć države. Nevzat govori Alpaslanu kako to nije uradio Sibirjali jer mu je Hizir vratio novac. Mahmut saznaje da je Selim izabrao Ilijasa kao naslednika, te se mnogo ljuti zbog toga.

48 epizoda
Dolazi do sukoba izmeđi Sibirca i Ozera. Unal je besan na Hizira zato što ga želi zavaditi sa Sibircem. Zejno i Omer ispituju Hizira šta namerava učiniti posle rođenja vanbračnog deteta, a njega obuzima bes. Esra govori Ilijasu kako joj je Ozlem rekla da će se viđati sa Jilmazovim sinom u inat Alpaslanu. Mahmut govori Ilijasu kako će stajati iza njega. Hizir traži utehu kod svoje majke ne znajući kako rešiti problem sa ukućanima.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site